FYS001-1-Header-beelden-A.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-J.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-E.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Begeleidingsmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop u begeleidt kunt worden. 

In de persoonlijke begeleiding vult u eerst een intakeformulier in. Dit is de basis van het eerste consult. Een eerste consult duurt vaak ongeveer 2 uur. Darna maken we afspraken over het vervolg traject, dit kan zowel op locatie als on-line. Zo is het mogelijk om mensen door het hele land (en daarbuiten) te kunnen begeleiden. Het is de bedoeling om met 3 consulten zover gevorderd te zijn dat u verder zelf weet wat u kunt doen.
Het is ook mogelijk om lezingen in het land te volgen. Op diverse plekken kunt u me vinden. Overgewicht, darmklachten, voeding bij sport, fibromyalgie, de huid, diabetes, maagklachten en ook aankomen zijn een aantal mogelijkheden waar ik u mee kan helpen. 
Wilt u zwanger worden en is dat lastig? Ook daar zijn tips voor. Wilt u weten wat goede voeding voor uw baby, peuter of kleuter is, u krijgt veel inzichten en tips. Sport u veel en bent u bang om tekorten op te lopen? Daar heb ik heel veel ervaring mee. Ook ter voorbereiding van een ziekenhuis opname of om zo snel mogleijk aan te sterken na een opname zijn er specifieke en makkelijke uitvoerbare tips beschikbaar. 
(Top)sport begeleiding is een vak op zich. Dit kan op zowel individuele als groepsbasis worden opgezet.
Ook voor ondernemers zijn er speciale trajecten mogelijk. Of u nu wel of geen personeel in dienst heeft maakt niet uit. In een persoonlijke afspraak is het goed mogelijk om tot een plan op maat te komen.
(c) 2018 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.