FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-E.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg FYS001-1-Header-beelden-J.jpg FYS001-1-Header-beelden-A.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Sportief gezond

sport-and-running.jpg

Voeding & Beweging kunnen niet zonder elkaar

Als u veel beweegt (sport) is het zinvol om aandacht aan de voeding te besteden. Meestal kan er met een kleine aanpassing een groot resultaat worden bereikt. Ook nu is het mogelijk om een persoonlijk traject op te starten of met een groep aan de slag te gaan. Door eigen kennis en ervaring in de topsport kan ik me goed inleven in de doelgroep.  

Voor wedstrijdsporters is het noodzakelijk om aandacht aan de voeding te besteden. Of het nu gaat om een duurloop of om survival achtige activiteiten, voor beide is het belangrijk. Natuurlijk wordt wel goed gekeken wat en wanneer voor welk type sporter zinvol is. Ook hierbij zal er op locatie gekeken en gemeten (lactaat) worden om op die wijze de afstemming optimaal te laten zijn voor de wedstrijd.

(c) 2019 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.