FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg FYS001-1-Header-beelden-J.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-E.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-A.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Voor u en uw medewerkers

Stel u heeft een eigen bedrijf en wilt dit pakket ook voor uw medewerkers? 
Dan wordt het traject iets aangepast. We gaan dan werken met 2 bijeenkomsten in groepsverband en 3 tot 5 individuele afspraken per persoon. Ook dit traject heeft een duur van 8 begeleidingsmaanden. De 1e en de 3e bijeenkomst zijn dan groepssessies en de overige contacten zullen individuele gesprekken zijn met uw werknemers.

Wilt u meer weten over kosten en mogelijkheden voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op via deze link.

Vergoeding: De Beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (www.MBOG.nl) heeft op haar website een overzicht van de verzekeraars die vergoedingen voor consulten/begeleidingstrajecten per persoon geven. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om voor het maken van een afspraak deze website te raadplegen.

(c) 2019 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.