FYS001-1-Header-beelden-J.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-A.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg FYS001-1-Header-beelden-E.jpg FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Gezond eten

In deze aflevering heeft Annette het over de bloedsuikers. Ze legt uit wat de boven grens en de ondergrens is. Daarna legt ze uit wat de optima lijn is, de perfecte lijn als het ware. Daarna word er uitgelegd wat je moet doen bij hoge of lage bloedsuikers. Ze verteld wat de beste voeding is om te eten als je uitgebalanceerd wil leven. Ook verteld ze over het boek waar ze mee bezig is waar tips in staan over gezonde voeding.

In deze aflevering heeft Annette het over de gezonde voeding voor de cel. Ze legt uit wat het precies inhoud en hoe het in zijn werk gaat. Ook legt ze uit hoe ze in aanraking gekomen met orthomoleculair. Na een studie in voeding is ze begonnen met een opleiding orthomoleculair. Ook legt ze uit hoe ze mensen helpt die bij haar komen. Ze wil balans brengen in hun hormoon stelsel. Je krijgt veel te weten over haar werkwijze.

(c) 2019 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.