FYS001-1-Header-beelden-E.jpg FYS001-1-Header-beelden-J.jpg FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-A.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Kookboek: Koken Zonder Pakjes = Proef je Roots

-> Naar de website

-> Naar de website

Ons vorige boek.. 

In het boek staan 60 recepten die zijn verdeeld over de maanden van het jaar. Koken volgens de seizoenen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. De ingredienten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en de meeste recepten zijn lekker snel klaar. Lekker en handig dus in een druk bestaan zoals zo veel mensen dat hebben.

 

Wat zijn de onderwerpen die worden behandeld?
Allereerst merk ik dat veel mensen op zoek zijn naar het ‘wat en waarom’ van goede voeding en je goed voelen. Dat wordt uitgebreid toegelicht in het kennisdeel van het boek. Hoe werkt je lichaam, wat is een goede balans, welke stoffen beïnvloeden die balans en waarom. De darm en haar werkingsmechanisme wordt uitgebreid uit de doeken gedaan. De darm heeft een rechtstreekse connectie met de hersenen en je kunt aan het gedrag van iemand vaak afleiden hoe de darmfunctie is. Door de darm de juiste voeding te geven is een snelle gedragsverandering mogelijk.

 

Wat is orthomoleculair koken?
Duidelijk wordt gemaakt welke voeding al deze systemen beïnvloedt en hoe zelf invloed kan uitoefenen op je gevoel en dus je gedrag. Kortom, hoe kom je zelf weer aan het stuur van je lichaam te zitten? Oh, ja en dan is er ook nog die lastige bijwerking: het goede gewicht, je kunt er dus mee aankomen en afvallen, afhankelijk van wat je doel is…….
Niet onbelangrijk denken wij, het moet wel lekker zijn. Leuk is vooral dat je wordt geleerd om veel te eten en je lekker vol te eten. Daarnaast hoef je ook maar 2 of 3 keer per dag je druk te maken over een maaltijd, alleen dat al is tijdwinst.
In het boek staan 60 recepten die zijn verdeeld over de maanden van het jaar. Koken volgens de seizoenen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. De ingredienten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en de meeste recepten zijn lekker snel klaar. Lekker en handig dus in een druk bestaan zoals zo veel mensen dat hebben.

 

 

(c) 2018 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.