FYS001-1-Header-beelden-H.jpg FYS001-1-Header-beelden-K.jpg FYS001-1-Header-beelden-D.jpg FYS001-1-Header-beelden-I.jpg FYS001-1-Header-beelden-A.jpg FYS001-1-Header-beelden-C.jpg FYS001-1-Header-beelden-B.jpg FYS001-1-Header-beelden-E.jpg FYS001-1-Header-beelden-F.jpg FYS001-1-Header-beelden-G.jpg FYS001-1-Header-beelden-J.jpg

Fysikos Voeding

Voeding zoals voeding bedoeld is.

Privé personen

Steeds meer mensen hebben vragen over hun eigen gezondheid. Veel mensen willen ook graag hun directe omgeving als familie en vrienden helpen met kwalitiatieve informatie over voeding, het lichaam en gezondheid. Naast de voedingsworkshops die we maandelijks bieden zijn er ook samenwerkingmogelijkheden waarbij er zowel aan de fysieke als financiele gezondheid gewerkt wordt.

Vindt u het leuk om in een positief en enthousiast team samen te werken aan uw eigen doelen voor uw leven? U kunt langskomen om te horen hoe we samenwerken en om elkaar beter te leren kennen. Succesvol samenwerken is mensen werk. Een persoonlijke kennismaking is dan ook de basis. Nieuwsgierig? Vul onderstaand fomulier in en we maken een afspraak.

Naam: E-mail: Gewenste datum: Met hoeveel personen: Reden/interesse samenwerking:
(c) 2019 Fysikos Voeding | algemene voorwaarden | disclaimer | ontwerp: Koning Harder | fotografie: Vera van der vesse | techniek: QplusQ.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.