Traject of losse consulten

De hele (werk)dag lekker in je vel zitten is het doel.

Losse consulten

U wilt liever per keer bekijken hoe u de vervolg afspraak gaat inrichten. Dat mag. De kosten zijn dan per consult van 1,5 – 2 uur 150-200 euro. Bij kortere consulten (tot 60 minuten) wordt 100 Euro in rekening gebracht. U ontvangt dan per keer een factuur. Aanvullende vitamines en mineralen worden op een aparte factuur vermeld. Telefonische contacten en e-mail ondersteuning is een onderdeel van de begeleiding. Het eerste en tweede gesprek zullen elkaar vaak snel opvolgen, in overleg wordt er daarna een derde afspraak gepland en al afspraken gemaakt over mogelijke vervolgafspraken.

Een begeleidings traject

U kunt ook kiezen voor een traject van 8 maanden. Hierin kunt u 5 tot 7 contactmomenten verwachten waarin de theorie en de werkingsmechanismen uitgebreid worden toegelicht. Bij een traject van 5 afspraken zal ook aan de positieve effecten van beweging aandacht worden besteed. Wenst u een bewegingstraject helemaal op maat gemaakt, dan zijn 7 afspraken noodzakelijk.

Voor 5 bijeenkomsten betaalt u € 875,- inclusief BTW, voor 7 bijeenkomsten zijn de kosten  € 1150,- inclusief BTW. U heeft dan ook recht op 15% korting op een pakket vitamines en mineralen.

De eerste 2 tot 3 consulten volgen elkaar snel op omdat gebleken is dat dit de kwaliteit ten goede komt. In overleg verdelen we de overige consulten over de resterende begeleidingsperiode.

Als u wilt kunt u ook zelf on-line producten bestellen. Klik hier voor de bestelmogelijkheid.