Cursus Zwangerschap

Wil jij kennis over je zwangerschap?
Verandering is spannend. Verandering van je lijf kan soms ook verwarrend zijn. Hoe beter je weet wat je kunt verwachten en wat je zelf kunt doen hoe minder stress-vol een periode van verandering (wat een zwangerschap zeker is) zal zijn. Kennis over de processen in je lijf helpt stress te verminderen.

Vier trimesters veranderingen
De negen maanden van de zwangerschap zijn natuurlijk verdeelt in drie trimesters. Met het vierde trimester bedoelen we de periode na de bevalling. Juist in die periode is er een grote verandering waar iedereen zijn nieuwe rol gaat vinden. Het lijf van de vrouw moet weer herstellen en staat nog onder invloed van alle hormonale veranderingen van de eerste drie trimesters. Hoe beter je zelf weet wat er gebeurt en hoe beter je zelf kennis hebt wat je aan al die typische kwaaltjes kunt doen, hoe minder stress jij en je partner ervaren.

Freepix

Drie professionals voor jou
Dat is de reden dat wij (Jessica, Lisette en ik) de koppen bij elkaar hebben gestoken en een superleuk en inspirerend traject voor jullie hebben gemaakt. Jessica Knetsch werkt al jaren als Dovendoula en is naast een ervaren doula dus ook in staat om doven en slechthorende aanstaande gezinnen te ondersteunen. Lisette Tiggelaven is gespecialiseerd in reflexologie en hormonen en kan dus aanstaande gezinnen (en uitbreidende gezinnen) kennis en praktische tips geven over die onderwerpen. Annette is Orthomoleculair kPNI therapeut en begeleid al tientallen jaren jonge en oudere mensen naar een betere gezondheid.
In ons programma zitten de drie expertises verwerkt.

Vier webinars voor jou
Kennis, kennis, kennis is de basis van ontspannen zijn. In iedere fase van de zwangerschap gebeuren er andere dingen. Een lijf heeft bepaalde bouwstenen nodig om al die veranderingen goed te kunnen doen. Welke bouwstenen dat zijn en op welke wijze je die kunt eten zal in alle vier de webinars worden aangegeven. Tips, trics, recepten zullen worden gegeven en natuurlijk kun je alle vragen stellen die je hebt.
Naast de 4 webinars met kennis mag je ook extra vragen stellen aan ons drie-en. Jessica en Lisette zijn meer gericht op lichamelijk contact en daarvoor kan het nodig zijn om een persoonlijke afspraak te plannen. Annette kan ook online werken. Een persoonlijk gesprek op locatie is wel veel leuker. Gedurende de looptijd van het programma is 4 uur consultatie beschikbaar. Die mag je zelf invullen bij een door jou gekozen professional.

Tijdens de webinars zijn we alledrie beschikbaar. Het maken van persoonlijke afspraken kan tijdens de webinars.

Webinar 1 De kennis over basisbouwstenen en een overzicht over de diverse trimesters
Webinar 2 Meer kennis over de groei van je baby en specifieke tips en trics over bij klachten. Huidverzorging van jou.
Webinar 3 De voorbereiding op de bevalling en hoe je die ontspannen kunt voorbereiden. Huidverzorging van jou jullie kindje
Webinar 4 Voeding, suppletie, huidverzorging, en alle vragen die je nu kunt hebben
Kosten en verzekering
De kosten voor dit volledige traject zijn 690 euro. Je kunt besluiten ze ineens te betalen (je betaald dan 660 euro) of je wilt in 3 termijnen van 230 euro betalen. Afhankelijk van je verzekering kan er een vergoeding zijn. Je kunt vast kijken op www.mbog.nl

Data van de cursus webinars:
Dinsdag 11 april 1e trimester
Dinsdag 16 mei 1e trimester
Dinsdag 23 mei 2e trimester
Dinsdag 6 juni 2e trimester
Dinsdag 4 juli 3e trimester
Dinsdag 11 juli 4e trimester

Eerst een gratis kennismaking? 
Wil je eerst met ons kennismaken voordat je start? Meld je aan voor 1 van de gratis webinars op 28 maart, 4 april en 25 april. Laat ook weten voor welke datum je aanmeldt.

Wij hebben er zin in. Meld je gewoon aan voor de gratis previews en dan gaan we vanuit daar lekker aan de slag om jullie zo goed als we kunnen te begeleiden in al jullie veranderingsprocessen.

    Als u wilt kunt u ook zelf on-line producten bestellen. Klik hier voor de bestelmogelijkheid.