Vitaminen en Mineralen

Voedingssupplementen zijn er in vele soorten en maten. Onze visie gaat over kwaliteit. Wij werken uitsluitend met supplementen van bedrijven die heel goed kijken naar de biologische beschikbaarheid van de ingredienten voor het lichaam. Daarnaast hebben wij zelf een visie waarin we dagelijks bijdragen aan het voortbestaan van deze planeet, wij kunnen dus alleen samenwerken met bedrijven die die visie delen. Alleen topmerken dus.

Natuurlijke vitamines

Natuurlijke supplementen worden effctief opgenomen, vaak merkt u een opname van 80-95%. Door het gebruik van aloe vera dranken van Forever Living Products is het mogelijk die effectiviteit nog te verhogen. Synthetische middelen hebben naast de schadelijke effecten op de gezondheid een maximale opname van 30-50%. Als u dan u best doet om uw voeding aan te passen is het zonde van uw geld als deze producten van synthetische oorsprong zijn. Forever Living Products, Bonusan, Lenkei en Vitals delen onze visie over kwaliteit van de bioloische beschikbaarheid en dragen zelf dagelijks bij aan het voortbestaan van onze planeet. Daarom zult u ervaren dat we met deze producten werken.

Darmen en een goede opname

De darmen zijn ons belangrijkste orgaan om de voedingsstoffen die we eten ook op te nemen zodat in samenwerking met de overige spijsveteringsorganen uw goede voeding niet in de toiletpot beland, dat is zonde! Daarom werken we met Aloe Vera dranken in de basis van uw begeleiding. Het is natuurlijk, het is mild en levert veel aminozuren en vetzuren met daarnaast de goede spijsverteringsenzymen. Door een verbeterde opname gaat u merken dat u zich fitter voelt, dat u beter slaapt, dat u zich makkelijker kunt concentreren en dat u over het algmeen veel blijer wordt. Klik hier voor meer informatie over de Aloe Vera.

De bijen leveren ons veel goede voeding uit de natuur. Bijen pollen, Royal Jelly en propolis bijvoorbeeld zijn naast de honing goede bouw en werkstoffen die ook voor de mesen vele voordelen bieden. Er zijn nogal wat vragen over de omgeving van de bij zelf en of die nog wel zelf kan voortbestaan, terecht. De bijen producten van Forever Living products zijn goed voor de bijen en voor de mensen. Er worden geen anti-biotica gebrikt, de bijenkorfen worden niet leeggeroofd en er is een grote biodiversiteit aan bloemen en planten om de korven beschikbaar. Kortom, ook voor de bijen wordt heel erg goed gezorgd. Klik hier voor meer informatie over de bijen.

Chemische vitamines gebruiken we niet omdat die teneerste een opneembaarheid van ongeveer 50% hebben in het menselijk lichaam, maar nog veel belangrijker, in hogere doseringen ook toxisch (giftig) kunnen worden. We helpen u dus ook als u wilt weten of u per ongeluk toch een synthetisch supplement heeft.

Als u wilt kunt u ook zelf on-line producten bestellen. Klik hier voor de bestelmogelijkheid.